Përfundon me rrjeta të paprekura pjesa e parë Shqipëri-Itali

a përfunduar në barazim pa gola pjesa e parë mes Shqipërisë dhe Italisë që po luhet në Shkodër.

Duhet thënë se entuzizmi në shkallët ë stadiumit ka qenë mjaft i lartë, ku nuk munguan as tifozët e skuadrës italiane.

Në Shkodër janë bërë bashkë sot presidenti Ilir Meta, kryeministri Edi Rama dhe një sërë politikanësh të tjerë të rëndësishmë në vend, duke kujtuar dhe praninë e ish-kryeministrit Nano.