Vajza arbëreshe që u ‘rrëmbye’ nga rrjetet sociale

Vajza në foto është një arbëreshe që ka pozuar me kostumin tipik të të parëve tanë gjatë një feste në Piana të Italisë. Foto është realizuar nga Graziano Lucito dhe është hedhur në rrjetet sociale si Twitter ose Facebook duke njohur një shpërndarje të menjëhershme. Bukuria e vajzës me sy bojëqielli (ende të panjohur), e kombinuar edhe me kostumin e arbëreshëve është pëlqyer nga mijëra shqiptarë anembanë botës. Në rrjetet sociale ka nisur kështu edhe debate mbi prejardhjen e shqiptarëve