Parisi vizitohet në vjeshtë…

Një destinacion turistik përherë i preferuar nga turistët mbetet Parisi, nuk e humb hijeshinë e tij as në vjeshtë. Parqet shumëngjyrëshe dhe atmosfera e mrekullueshme që shoqëron kryeqytetin e  Francës, ofrojnë një atraksion vjeshtak tepër të preferuar. Vizitoni muzetë e ndryshëm dhe pikat e tjera tërheqëse si kurrë më parë në stinën e vjeshtës.