Miratohet komisioni për Reformën Zgjedhore

Pas një seance maratonë, Kuvendi miratoi sonte me 116 vota pro projektvendimin për ngritjen e Komisionit për Reformën Zgjedhore.
Komisioni me përbërje të barabartë mes shumicës dhe pakicës dhe do të drejtohet nga dy bashkëkryetarë nga PS dhe PD, Blendi Çuçi dhe Oerd Bylykbashi.

Anëtarë të tjerë të Komisionit do të jenë deputetët…

Mazhoranca
Vasilika Hysi (PS)
Alket Hyseni (PS)
Adnor Shameti (PS)
Klotilda Bushka (PS)
Ermonela Felaj (PS)
Blerina Gjylameti (PS)
Bashkim Fino (PS)
Musa Ulqini (PS)

Opozita
Enkelejd Albieaj (PD)
Gent Strazimiri (PD)
Nasip Naco (LSI)
Luan Rama (LSI)
Nard Ndoka (i pavarur)
Vangjel Dule (i pavarur)
Dashamir Shehi (i pavarur)
Fatmir Mediu (PR)