Bleona pe Korçe përshëndet ministren italiane me tanga blu

Kur nënshkroi për pozitën që mori si ministre, ajo la nam. Fjala është për Maria Elena Boschi, ministrja italiane, e cila kur u përkulë të nënshkruajë për pozitën e re, asaj i dolën tangat. E një veshje e tillë dhe një pozim i tillë i ka pëlqyer këngëtares shqiptare Bleona Qereti. Bleona në Instagram ka hedhur foton e ministres dhe atë e shoqëroi me këtë koment: “Oh mirë, fuqia e femrës”. Një reagim i tillë nuk është për t’u habitur nga ana Bleonës, pasi është pjesë e karakterit të saj pozimi i ngjashëm. Kujtojmë që një fotografi e tillë i përket momentit të dekretimit të qeverisë së kohës kur drejtohej nga Mateo Renzi.