Gazetarja ngre fustanin live: Më duket se kam një merimangë në mbathje

Një prezantuese televizive në Rumani ka bërë një gjest të pazakontë në transmetim direkt. Ajo shkoi audiencën duke ngritur fustanin pasi sipas saj dyshonte se një merimangë i kishte hyrë në mbathje. Illinca Vandici bëri një lëvizje të befasishme duke ngritur fustanin dhe më pas i kërkoi njërit prej të ftuarve që të kontrollonte në mbathjet e saj. Një person pa me kujdes poshtë fustanin por tha se nuk kishte asgjë shqetësuese.