Shpërthen humori në rrjetet sociale për “peshqit e mëdhenj”

Deklarata e ambasadorit Donald Lu, se duhet të arrestohen peshqit e mëdhenj, ishte në vazhdën e deklaratave të forta që ambasadori po bën, para largimit nga Shqipëria. Nuk e dimë sa seriozisht është marrë nga politika dhe sa po punohet për këtë çështje, pasi mbetet për t’u parë rezultati. Mbetet të shohim nëse do të ketë tamam peshq të mëdhenj që do të bien në rrjetën e drejtësisë. Nga ana tjetër, rrjeti ka gjetur kohë për të bërë pak humor me këtë çështje si dhe me çështjen e Tahirit.