Bukuroshja e PDK me më shumë vota në Prishtinë

Pas publikimit të rezultateve zyrtare të KQZ-së për asambleistë nëpër komuna, Florida Canolli e PDK-së del që është kandidatja më e votuar femër e kësaj partie në Prishtinë. Këtë e ka bërë të ditur edhe ajo përmes rrjetit social Facebook ku ka falënderuar të gjithë qytetarët që e kanë përkrahur dhe votuar. Ajo ka premtuar që do të përfaqësoj në mënyrën më të mirë të mundshme qytetarët e Prishtinës. Canolli ka marrë gjithsej 464 vota.

Mesazhi i Floridës

Të nderuar dhe shumë të respektuar qytetar të Komunës së Prishtinës, sapo mora rezultatet e zgjedhjeve dhe kuptova se kam fituar besimin e një numri të madh të qytetarëve. Ju falënderoj shumë që me votat e juaja dhe përkrahjen tuaj arrita të jem kandidatja më e votuara në listën për Asamble Komunale nga Partia Demokratike e Kosovës në Prishtinë.�Për katër vitet e ardhshme do të përpiqem të ju përfaqësoj në mënyrën më të mirë të mundshme dhe do ta mbrojë interesin e qytetarëve të Prishtinës. Ju siguroj se do të jem zëri juaj për arsye se besimi juaj për mua nuk është vetëm një nderë por edhe një përgjegjësi e madhe si përfaqesuese e juaja në Kuvendin Komunal në Prishtinë.
Me shumë respekt për ju Florida Canolli.