Abuzoi në flagrancë me Kryevidhin, prangoset nënprefekti i Tiranës

Policia e Tiranës ka ekzekutuar vendimin e Gjykatës dhe ka prangosur sot nënprefektin e Tiranës.
Fatos Kaja ishte shpallur në kërkim për llogari të hetimeve të Prokurorisë së Kavajës, për tjetërsim të 36 hektarëve tokë në Kryevidh.