Në pritje të Vetingut pozojnë bashkë…

Humbja e durimit nga procesi aq i perfolur i vetingut i ka bre tri shoqe qe te ekspojne trupat e tyre ne kete stine dimri. Të gjitha femrat kanë minimalisht një shoqe të ngushtë, me të cilën janë të gatshme të ndajnë dhe bëjnë çmendurira. Tek njera-tjetra ato gjejnë mbështetjen për të bërë edhe ato gjëra që të vetme nuk do t’i bënin. Kështu rezultati i miqësisë së ngushtë do të sjellë edhe maninë për të ekspozuar së bashku asetet e tyre më të vyera.