Kreshnik Osmani: Terrorizëm seksual

Kryetari i Partisë Shqiptare Adheu, Kreshnik Osmani, i cili ka ofenduar rëndë poeten, përmes një postimi në “Facebook”.

 

Terrorizem seksual!

A ka shtet dhe a ka ligj ne kete vend?!

Ekspertja e vrimes Rita Petro, e dekoruar prej ministres Kumbaro per shije te larta seksuale, me rastin e vrimes, shkruan poezi dhe i fton njerezit per inçest mes vellait dhe motres dhe askush nuk reagon pervveç nje gazetari dhe ndonje ze tek tuk ne shkretetire. A ka njerez ne kete vend?! A ka burra?! A ka gra?! A kane femije keta?! A keni djem, vajza?! A ka mbetur ndonje pike nder ne kete vend?!
Nuk reagon askush, sepse kane frike se duken te dale mode dhe fanatike. U prishet puna sigurisht dhe u kercenohet karriera, ndaj bejne moral me fjale te pergjithshme.
Te dalte vrima ne balle, moj kokrra e bundrrës, ty dhe atyre qe te perkrahin