Jori Paloka përshëndet fansat në ditën e saj të lindjes

Happy me day hha ♥️

Jori Paloka, vajza e Lira Vjollcës, motrës së madhe të Luanës dhe Marinës përshëndet fansat e saj me një foto mbresëlënëse në ditën e saj të lindjes.

Fotografia e Jori Paloka