Kur Tritan Shehu pozonte me Enver Hoxhën dhe Ramiz Alinë

Kandidati për deputet i PD-së në Gjirokastër, Tritan Shehu, ka në arkivën e vet edhe një foto me ish-diktatorin Enver Hoxha, foto e cila është komentuar gjerësisht në media. Shehu është akuzuar se ka qenë pjesë e grupit të të rinjve që morën pjesë në aksionin për shembjen e kishave dhe xhamive në vitin 1967, prandaj në shenjë falenderimi u takuan me Enver Hoxhën. Megjithatë ai i ka hedhur poshtë këto akuza, duke thënë se takimi me Enver Hoxhën ka ndodhur në vitin 1966 kur ai ishte gjimnazist. Pjesë e takimit ishte edhe Ramiz Alia.