SHBA “hap dyert” për viktimat e dhunës në familje

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm në faqen e “Facebook” për viktimat e dhunës në familje.
Sipas njoftimit të ambasadës, viktimat e dhunës mund të marrin ndihmë nga SHBA, pavarësisht statusit të tyre të emigrimit.
“Të gjithë viktimat e dhunës në familje, pavarësisht nga statusi i imigracionit, mund të kërkojnë dhe të marrin ndihmë”, thuhet në njoftimin e ambasadës.
Për më shumë informacion vizitoni: https://goo.gl/1wt3re