Zgjedhja e Kryeprokurorit të ri, reagon ambasadori i SHBA

Ambasadori amerikan ka reaguar për herë të parë, për çështjen e zgjedhjes së kryeprokurorit të ri të vendit. Në një reagim zyrtar në faqen e ambasadës amerikane, Donald Lu thotës se mbështet opinionin ligjor që OPDAT dhe EURALIUS i kanë dhënë Parlamentit. “Kushtetuta dhe ligji për Prokurorinë janë të qarta. Ambasada e Shteteve të Bashkuara mbështet opinionin ligjor që OPDAT dhe EURALIUS i kanë dhënë Parlamentit. Ne nxisim Parlamentin të zbatojë ligjin”, thuhet në deklaratën e Donal Lu.