Zi në familjen e këngëtares shqiptare, pas prindërve humbet vëllain

Këngëtarja shqiptare Maya ka humbur vëllain e saj. Nëpërmjet një postimi në faqen e saj në Facebook ajo ka dhënë lajmin hidhur për gjithë dashamirësit dhe të afërmit e saj. Duket se pas humbjes së prindërve një tjetër fatkeqësi ka ndodhur në familjen e këngëtares, Maya Aliçka.

Ka qenë vet këngëtarja ajo që e ka bërë publik lajmin në profilin e saj në Facebook./opinion/