Fushata “Edhe unë” kundër ngacmimit seksual

Fushata “Edhe unë” u ka dhënë hapësirë grave, sidomos në Shtetet e Bashkuara, të tregojnë se sa të vështirë e kanë pasur të depërtojnë në botë, pa u ngacmuar, frikësuar apo sulmuar seksualisht. Rrëfime tregohen gati çdo ditë dhe burra të profilit të lartë mbahen përgjegjës.