Video/Vështirësitë e trainerit të palestrës me femra nudo

Të gjithë ju do të mendoni se ai është mashkulli i cili ka punën e ëndrrave. Ky i ri punon si trajner dhe mirëmbajtës i palestrës së femrave ku ato ushtrojnë të zhveshura ushtrimet dhe që shpesh herë kërkojnë ndihmën e tij. Kjo mund të duket e bukur për çdo mashkull, por në fakt ka shumë vështirësi. ‘Është punë e vështirë sepse ka të bëjë me femra të zhveshura që stërvitin, por që është rreptësisht e ndaluar t’i provokosh”, shprehet ai.