Rudina Magjistari promovon librin e ri të Spiro Saqellarit

Ne emisionin e djeshem te Rudina Magjistarit ne televizionin “Klan” eshte promovuar libri i ri i logopedistit me te shquar shqiptar, Spiro Saqellari, “Autizmi” ne te cilin flitet per problematikat e ketij fenomeni ne Shqiperi dhe ne bote.

Libri gjendet ne te gjitha libratite e kryeqytetit dhe eshte nje manual ne ndihme te qindra familjeve ne vendin tone.

Fotografia e Rudina Magjistari

Fotografia e Rudina Magjistari

Fotografia e Rudina Magjistari