+18/Protesta e rrallë me gjoksin e femrave

Në Facebook ka nisur një fushatë kundër shpimeve për kërkimin e naftës. “Cicat kundër naftës” quhet fushata. Femrat pozojnë me gjoksin e zhveshur kundër shpimeve që bëhen në det për kërkimin e naftës dhe kanë ndotur jo pak jetën nënujore. Por më shumë se fushata vetë, ajo që ka tërhequr vëmendjen ka qenë mënyra e protestimit, që është tejet seksi.