Manjani: Shteti po funksionon me drejtues të përkohshëm, ligjin dhe Kushtetutën e kanë hedhur në plehra

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani të mërkurën në studion e emisionit ‘Opinion’ është shprehur se shteti shqiptar po funksion me drejtues institucionesh të përkohshëm. Manjani shpjegoi se mënyra se si mazhoranca zgjodhi kryeprokuroren e përkohshme e hodhi ligjin në plehra. Ai tha se peshku i madh që ka përmendur ambasadori amerikan, nëse lexojmë ligjet shqiptare, duhet të funksiononte nëpërmjet SPAKUT. Sipas tij, pyetja është se për çfarë arsye nuk po krijohet SPAKU? Manjani tha se peshqit e mëdhenj, politikanët, i heton SPAKU, por ai ka rënë në plehra bashkë me Kushtetutën.