Ngrihen temperaturat, shkurtohen minifundet

Temperaturat e larta po japin efektet e para. Në rrugët e Tiranës vajzat kanë filluar të zhvishen pak më shumë se ç’duhet. Është vetëm fillimi i ditëve me temperatura të larta dhe vajzat nuk përmbahen.