Top Channel ngatërron fasonët me masonët

Një kronikë në edicionin informativ të mesditës në Top Channel nisi me një gafë të madhe në titra. Flitej për rritjen e eksporteve në ekonomi. Por në vend të shkruhej “Fasonët” ishte shkruar “Masonët”. Dhe siç ndodh zakonisht, lapsuse të tilla s’i shpëtojnë dot vëmendjes së njerëzve. Në rrjetet sociale po bëhet humor me këtë rast.