Vizat për në Amerikë, ambasada njofton shqiptarët

Për të gjithë të interesuarit për vizë në SHBA, Ambasada Amerikane në Tiranë ka një njoftim të rëndësishëm.

Në një postim në faqen e saj zyrtare në rrjetet sociale, ambasada ka rikujtuar të gjithë ata janë të interesuar për viza amerikane, që të pyesin për çdo paqartësi.

Në postim shkruhet se ka vetëm një procedurë për të aplikuar për vizë dhe për të duhet të pyesni ‘Anën’.

Pak ditë më parë Ambasada njoftoi se të gjithë të interesuarit për viza, mund të pyesnin për procedurën çdo të enjte. Ndërsa ata do të merrnin pas çdo përgjigje për paqartësitë.