Rusët promovojnë një modele tjetër seksi

  

Modelja më seksi ruse?

Me sa duket nga foto e fundit ajo e meriton plotësisht këtë përcaktim, sepse nga format nuk lë shumë për të hamendësuar.

Ajo është 24 vjeçe dhe mahnit me format trupore, që janë në harmoni të plotë.

Viktoria Odintcova nga Shën Petersburgu cilësohet jo thjesht një nga modelet më seksi ruse, por edhe fytyra e re sensuale e këtij vendi.