Nevina Shtylla: Mbi skenat erotike në filmin “Ti mund të më quash Xhon”

Moderatorja e njohur e emisionit “Jo vetëm modë është bërë pjesë së fundmi në filmin “Ti mund të më quash Xhon”.
Teksa ka luajtur më një kast të njohur aktorësh Nevina ka rrëfyer për gazetën “Panorama” se disa pjesë erotike në skenar të filmit i ka refuzuar.

“Kam realizuar çdo gjë që shkruhej në skenar, përveç atyre skenave të pakta, për arsyet e sikletit. Në projekte të tilla të dy palët shtrojnë kushtet dhe kërkesat e veta, dëshira për të punuar së bashku ishte më e madhe dhe më vjen mirë që mundëm të merreshim vesh”, ka thënë ajo.