Kejvina Kthella, habi për shortin me gogla dhe Reformën në Drejtësi

Kejvina Kthella ka publikuar në rrjete sociale një foto ku shfaqet mjaft provokuese, ndërkohë që ka ekspozuar dekoltenë. Po ashtu vihet re edhe nje fare habie, qe duket se ia shkakton reforma ne Drejtesi dhe sidomos hedhja e shortit me gogla ku te gjithe te perzgjedhurit ne KLP e KLGJ jane me probleme.

Edhe përmes kësaj foto Kejvina ka arritur të tërheqë vëmendjen, ndërkohë që gjithmonë e shohim mjaft të kuruar dhe në formë.