Ulpiana Lama do të dekorohet me Urdhrin Kombëtar të Meritës

Zëvendës ambasadorja e Ambasadës Kosovare në Francë, Ulpiana Lama, do të pranojë Urdhrin Kombëtar të Meritës nga ambasadori Didier Chabert.

Dekorimi saj do të bëhet këtë të hënë më 11 shtator, në orën 18:00, në Ambasadën e Kosovës në Francë.

Ky urdhër i dorëzohet me motivacion për punët dhe aktivitetet e saj të dalluara profesionale, shoqërore dhe akademike dhe është një nxitje për të vazhduar angazhimin e saj për të mirën e përbashkët.

Kjo ceremoni do të organizohet nën shoqërinë e autoriteteve franceze, me përcjellje nga familjarët dhe të afërmit e saj.