Konkurentja e Kim Kardashian

Thotë se ka punuar shumë për të patur linjat trupore që gjithmonë ka ëndërruar dhe…puna shpërblehet.

Lauren Goodger tregoi për “DailyMail” linjat e bëshme nga Dubai ku ndodhet me pushime.

Me këtë shfaqje, 30-vjeçarja tregoi se është një rivale e denjë për Kim Kardashian.