Kastriot ISLAMI: Shqiperia- Republika e KANABISIT drejt destabilizimit…

Kupola Rama-Tahiri po majmet nga fitimet marramendese qe arrijne disa qindra milion euro…dhe bandat e lidhur me shtetin po pergatiten per te vjedhur dhe blere votat…Opozita po demaskon cdo dite veprimet kriminale…Prokuroria ka filluar te veproje, priten rezultatet….Partneret cuditerisht po heshtin, sepse ndoshta e konsiderojne Shqiperine “majftueshmerisht te maturuar”???!!!…Neser do te jete vone….Zgjidhje politike ose perballje masive popullore…!
****
Shqiperia ne prag te destabilizimit per shkak te kultivimit te kanabisit ne cdo fushe, koder, gerxh, lugine, mal…kudo..kudo…

Shpejtesia drejt destabilizimit eshte proporcionale me rritjen e sipaerfaqes se kultivuar…
Shpejtesia drejt destabilizimit eshte proporcionale me numrin e policeve te angazhuar ne ruajtjen, monitorimin, grumbullimin e kanabisit te kultivuar…
Shpejtesia drejt destabilizimit eshte proporcionale me vleren e inkasuar te fitimeve nga kupola Rama-Tahiri, rrjeti i drejtuesve te policise dhe bandat e trafikut…
Shpejtesia drejt destabilizimit eshte po ashtu ne perpjestim te drejte me heshtjen e disa partenereve…
****
Shqiperia po destabilizohet….te gjithe jane te ndergjegjshem se kjo dite po afrohet me shpejtesi sepse Kupola e Republikes se Kanabisit jo vetem po vjel fitimet e majme te kultivimit te kanabisit por edhe po pergatitet qe keto para ti perdore per te blere e vjedhur votat dhe rrjetin e kultivimit ta perdore per te kercenuar votuesit…

Cuditerisht disa kane iluzionin se keshtu do te mund te fitohet dicka….
Neser do te jete vone..!