Brian Yee ‘shkelmon’ analistët e dënglave, drekë me gazetarët e terrenit

 Në vazhdë të takimeve të ditës së sotme, zyrtari i DASH, Hoyt Brian Yee ka drekuar dhe me gazetarët e terrenit.

Ndryshe nga ambasadorët e tjerë që drekojnë me analistët dhe gazetarët e njohur, Brian Yee ka zgjedhur të drekoje me gazetarët e terrenit që mbulojnë politikën.

Në dreken me Zv.ndihmëssekretari amerikan të shtetit, kanë drekuar gazetarët:  Ervin Luku, Marsela Karapanço, Ola Xama, Edvin Buku, Sonil Frashëri, Arlind Isai dhe Klaudia Karabolli.

Në këtë drekë ka qenë dhe ambasadori amerikan i Shqipërsë, Donald Lu.