Nishani dekreton datën e zgjedhjeve parlamentare dhe atyre në Kavajë: Mbahen më 25 qershor

Presidenti Bujar Nishani ka dekretuar mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare më 25 qershor, ashtu siç parashikon marrëveshja e disa ditëve më parë mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës.

Po kështu, në bazë të kësaj marrëveshje, Kreu i Shtetit dekretoi në të njëjtën datë, zgjedhjet për kreun e ri të Bashkisë Kavajë.