Vetingu i gjykatësve dhe prokurorëve, PD cakton deputetët në komisione

Në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Demokratike janë caktuar emrat e deputetëve që do të plotësojnë vendet vakante për komisionet e Vetingut. Mësohet se PD ka propozuar Oerd Bylykbashin, Eduard Halimin, Aldo Bumçin dhe Fatmir Mediun për komisionet e vetingut. Emrat do të votohen së seancën parlamentare që pritet të nisë këtë të hënë rreth orës 18:00.