Piktura që u shit 110.5 milionë dollarë

“E patitulluar”, quhet piktura e cila u shit për 110.5 milionë dollarë dhe u ble nga miliarderi japonez Yosaku Maezawa i cili postoi më vonë fotot e pikturës në Instagram. Piktura është krijuar nga Jean-Michel Basquiat në vitin 1982. Vetëm 10 punime të tjera kanë thyer rekordin prej 100 milionë dollarë.