Elmaze Nura: Republika është e të rinjve dhe ata duhet t’u dalin në ballë proceseve

Në secilën fushatë elektorale, të rinjve u është premtuar një jetë më e mirë , vende pune, arsimim, argëtim, por më pas, janë lënë në hije. Mbi gjysma e rinisë sonë, sot është e papunë . Mijëra janë me diploma në xhep, por nuk kanë ku të punësohen. Nëse fitoj besimin e votuesve, do të angazhohem që ta avancoj pozitën e të rinjve, që t’ua kthejmë shpresën e mos t’i lëmë që mundësinë e vetme ta shohin largimin nga Kosova. Republika është e të rinjve dhe ata duhet t’u dalin në ballë proceseve. Ka ardhë koha për ta!