Turi turistik “Shqipëria ime” promovohet nga fëmijët

Përmes një postimi në rrjetin social, Kryeministri Edi Rama publikoi një video promovuese të turizmit shqiptar. “Video e veçantë promovuese për turizmin e vendit tonë, ku vlerat e jashtëzakonshme historike e kulturore të Shqipërisë shfaqen të përjetuara dhe të treguara përmes një performance fantastike nga të vegjlit”, shkruan Kryeministri Rama në postimin e tij.