Gjergj Bojaxhi shpalos vizionin e Sfidës për Shqipërinë

Themeluesi dhe njëheri përfaqësuesi politik i Sida për Shqipërinë, Gjergj Bojaxhi ka qenë i ftuar sot në emisionin “Aktualitet” të moderatorit Bejdo Malo në “Shijak Tv” ku ka shpalosur ndryshimet që ka kjo parti nga formacionet e vjetra politike. Ai apeloi edhe një herë që shqiptarët të votonin numrin 4 në fletën e votimit.

Për më shumë ndiqni videon: