Modelet më të reja të rrobave të banjës

Bashkë me pushimet vijnë edhe dëshirat për të ndërruar rrobat e banjës dhe mbi të gjitha të gjeni një pal që nuk i ka asnjë tjetër në plazh. Zbuloni disa prej krijimeve më të reja që përziejnë dhe rikrijojnë këtë klasike verore./Bordo.al/