Presidenti Nishani dekoron Bedri Çokun me Dekoratën “Pishtar i Demokracisë”

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi dt. 22/05/2013, nr. dekreti 8194 zotit Bedri ÇokuDekoratën “Pishtar i Demokracisë” me motivacionin: “Për kontributin, trimërinë dhe sakrificën e madhe dhënë në kërkim të respektimit të lirive të njeriut, nëpërmjet një prej revoltave më të mëdha ndaj regjimit komunist’’.