Kryemadhi, kryetare e LSI në opozitë

Monika Kryemadhi do të marrë drejtimin e Lëvizjes Socialiste për Integrim. Pas zgjedhjet se Metës President dhe një periudhe tranzitore me kryesues Petrit Vasilin, tashmë LSI shkon drejtpërdrejt nën drejtimin e një politikaneje grua. Lajmi u bë i ditur nga kryetari i dorëhequr Petrit Vasili i cili tha: “I kam propozuar konventës Monika Kryemadhin kryetare dhe Luan Ramën dhe Erisa Xhixhon n/kryetare të LSI. Unë do te jem kryetar i grupit parlamentar”. Ai shtoi se konventa do te formalizoje pozicionet e reja te drejtuesve.