Rama takohet me Ruçin, ministrat e kryesinë dhe grupin parlamentar

Kryeministri Edi Rama ka nisur në Kryesinë e Kuvendit një takim me ministrat , kreun e Parlamentit Ruçin dhe kryesinë e grupit parlamentar. Ky format takimi  i cili drejtohet nga kreu i grupit parlamentar Taulant Balla do të jetë i përjavshëm dhe do t’i shërbejë koordinimit parlamentar. Në takim do të koordinohet axhenda e qeverisë me atë të komisioneve parlamentare. Ky format takimi zëvendëson takimet e të mërkurës Rama Meta.