Rama: Media krahasohet me gjykatën për pabesueshmërinë

Edi Rama ishte i ftuar në emisionin “Studio e hapur” të gazetares Eni Vasili, në televizionin News24. Në përgjigje të mirëseardhjes së gazetares Eni Vasili, ku ajo i tha “Mirë se erdhët në kazan, në kazanin tim z. Kryeministër!”, Rama komentoi qëndrimin e tij ndaj gazetarëve. Ai tha se ka një ndryshim të madh mes kritikës dhe fyerjeve. Raporti me mediat sipas Ramës nuk ka ndryshuar. Ai tha se pabesueshmëria e medias krahasohet me atë ndaj gjykatës.