Ibrahimoviç, me origjinë shqiptare nga nëna

Zlatan Ibrahimovic është një sulmuesit më të mëdhenj që ka parë bota e futbollit dhe ky është një fakt i njohur nga të gjithë, por pak vetë e dinë që nëna e tij është me rrënjë shqiptare. Në biografi thuhet se sulmuesi ka nënën gjysmë kroate dhe gjysmë shqiptare, gjë që nuk është theksuar më herët në shumë media. “Zlatan është lindur nga një baba boshnjak dhe një nënë kroate/shqiptare”, shkruan PSG./Telegraf.com/