Zhvishet Chelsea Handler kundër Instagramit

Moderatorja Chelsea Handler përsëri është zhveshur kesaj radhe ne debore, në shenjë për të luftuar censurën e Instagramit. Handler ka postuar një fotografi në majë të një mali me dëborë dhe momenti interesant i fotografisë është se për këtë censurë ajo vendosi të heq sytjenat dhe të tregojë gjoksin e saj.