Shalsi: Rezistova me 37 lëvizje kundër Kasparov

“Rezistova me 37 lëvizje kundër Garry Kasparov”, – shkruan në Facebook, pa e fshehur krenarinë deputeti i Partisë Socialiste, Eduard Shalsi pasi ka marrë pjesë në një simultane përballë mjeshtrit të madh dhe kampionit të botës Garry Kasparov. Shalsi ka postuar edhe disa foto duke rrëfyer se kjo është një lojë që e ka ushtruar që nga fëmijëria duke marrë pjesë në kampionatet e shkollave.