Hala, FSHF i bën të fala, i mbetet ‘në grykë’ edhe vota e klubit që e propozoi

 

Përveç Armand Dukës dhe Bashkim Finos, një tjetër kandidat që garoi ditën e djeshme në zgjedhjet e FSHF-së ishte ish-arbitri, Shpëtim Hala. Ky u propozua si kandidat nga ekipi i Delvinës që militon në Kategorinë e Dytë të Shqipërisë. Hala dështoi në këto zgjedhje, pasi nuk mori asnjë votë, madje as të klubit të Delvinës që e propozoi për të qenë kandidat në këto zgjedhje.