Çfarë tregon muaji i lindjes për ju?

Të lindurit në janar
Një fëmijë i janarit tërheq vëmendjen kudo që të shkojë. Ata duan të tregojnë anën e tyre argëtuese, por nga ana tjetër mërziten lehtësisht. Janë të ‘hidhur’, por shumë të ndjeshëm, që do të thotë se duan kohë të marrin veten pas një lëndimi.

Të lindurit në shkurt
Dua të vërtetën dhe abstrakten. Janë tërheqës, të turpshëm dhe bëjnë gjithaçka për të arritur dëshirat e tyre. Lëndohen lehtë dhe kërkojnë me ngulm të jenë të lirë. Janë ambiciozë dhe shumë supersticiozë. Përpiqen shumë në shkollë.

Të lindurit në mars
Të lindurit e marsit kanë një personalitet tërheqës. Janë të dashur, por shpesh të turpshëm dhe të rezervuar. Janë të mbyllur dhe të ndershëm. Mund të simpatizojnë dikë shumë lehtë. Janë të vëmendshëm dhe i vlerësojnë shumë të tjerët.

Të lindurit në prill
Argëtues, shumë llafazan, të veçantë dhe simpatikë. Janë shumë të vëmendshëm dhe kanë një kujtesë të fortë. Të aftë për të inkurajuar veten dhe të tjerët. U pëlqejnë aktivitetet sportive, pistat, argëtimet dhe turnetë.

Të lindurit në maj
Janë shumë kokëfortë, të motivuar dhe me një vullnet të hekurt. Zemërohen lehtë, tërheqin shpejt vëmendjen dhe kënaqen me këtë. Kanë një qëndrim të fortë dhe motivimi nuk iu mungon kurrë. Kanë shumë imagjinatë dhe janë tipa sportivë.

Të lindurit në qershor
Janë të këndshëm dhe me një krenari të fortë. Ju pëlqen të bëjnë shokë të rinj. Flirtojnë dhe përgjithësisht zgjedhin partner tërheqës. Adhurojnë filmat dhe janë ruajtës të dokumenteve, letrave të ndryshme. Janë miq të përjetshëm.

Të lindurit në korrik
Janë shumë të këndshëm, por kanë një anë të fshehtë. Janë të vështirë për t’u lexuar dhe nuk kuptohen gjithmonë. Krenohen shpesh me pamjen e tyre. Janë shumë miqësorë dhe të kudogjendshëm. Kanë temperament të fortë dhe janë të paparashikueshëm. Të ndjeshëm, por me një personalitet të shkëlqyer.

Të lindurit në gusht
Ndërmarrin rreziqe dhe nuk kanë vetëkontroll. Hakmarrës dhe njëkohësisht shumë lehtë mund të bisedosh, bashkohesh me to. Urrjenë të studiojnë, janë rebelë, dyshues dhe kuriozë. Janë shumë simpatikë, mbi të gjitha.

Të lindurit në shtator
Të lëvizshëm dhe shumë dinamikë. Vendosin në moment dhe i adhurojnë vendimet e tyre më vonë. Janë tërheqës dhe kujdesen shumë për veten. Natyrë miqësore, diplomatikë dhe shumë aventureskë.

Të lindurit në tetor
Janë shumë të dashur dhe është qejf të bisedosh me to. Shqetësohen për miqtë, janë të guximshëm dhe të patrembur. Nuk kujdesen për të kontrolluar ndjenjat.

Të lindurit në nëntor
Janë shumë të besueshëm, pasionantë dhe kanë një anë të egër. Nuk konsiderojnë asnjë pengesë dhe dinë si të argëtohen. Kanë sekrete, por janë të gjallë dhe argëtues. Partnerët më të mirë lindin në nëntor shkruan shije.al

Të lindurit në dhjetor
Besnikë, bujarë dhe shumë patriotikë. Shumë ambiciozë, me vizion të qartë për jetën. Të zgjuar dhe shumë kërkues.Bëjnë shumë lehtë shokë dhe janë të aftë për të bindur.